Son dakika Şırnak: 5 terörist öldürüldü

Son Dakika Şırnak: Terör örgütüne yönelik operasyonda aralarında kalleş saldırıyı da gerçekleştiren 5 törerist öldürüldü. Bölgede diğer teröristlerin yakalanması için operasyon sürüyor...

13 Eylül 2015 Pazar 11:02
Son dakika Şırnak: 5 terörist öldürüldü






Son dakika Şırnak: 5 terörist öldürüldü

Son Dakika Şırnak, Şırnak bombalı saldırı, Şırnak PKK Saldırısı, Terör örgütünün Şırnak'ta düzenlediği ve 2 polis memurunun şehit düştüğü kalleş saldırının ardından 5 törerist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi

Şırnak'ta 2 polis memurunun şehit olduğu, 5 polis memurunun da yaralandığı terör saldırısı sonrası düzenlenen operasyonlarda 5 terörist öldürüldü.

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlediği saldırı sonucu 2 polis memuru şehit oldu, 5 polis memuru da yaralandı.

Patlama sırasında nöbet kulübesinde hasar meydana gelirken, olay yerinde bulunan akrep tipi 2 zırhlı araç da kullanılamaz hale geldi.

Hasar gören zırhlı araçlar olay yerine getirilen vinçlerle Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü kademesine götürüldü. Patlamadan dolayı Şırnak-Uludere karayolu trafiğe kapatıldı. Saldırı sonrasında bölgede karadan ve havadan başlatılan operasyonlarda 5 teröristin öldürüldüğü belirtildi. Operasyonların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.
Son Güncelleme: 13.09.2015 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.