Suriye sınırında kaçak sigara ve çay ele geçirildi

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, () - KİLİS’te, Suriye sınırında devriye gezen güvenlik güçleri tarafından boş araziye bırakılmış kutu ve çuvallarda 98 bin 130 paket kaçak sigara ile 1 ton 650 kilo çay ele geçirildi. Suriye sınırındaki...

21 Ocak 2015 Çarşamba 13:12
Suriye sınırında kaçak sigara ve çay ele geçirildi






Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, () - KİLİS’te, Suriye sınırında devriye gezen güvenlik güçleri tarafından boş araziye bırakılmış kutu ve çuvallarda 98 bin 130 paket kaçak sigara ile 1 ton 650 kilo çay ele geçirildi.
Suriye sınırındaki Çerçili köyünde devriye görevi yapan jandarma, boş araziye bırakılmış kutu ve çuvallar buldu. Yapılan incelemede içinde 98 bin 130 paket sigara bulunan kutu ve çuvala el koyan jandarma, sigaraların sahibi olan şüphelileri bulmak için çalışma başlattı.
Jandarma ekipleri, Elbeyli ilçesinin sınır hattındaki Aşağı Beylerbeyi Köyü'ndeki bir evde yaptığı aramada 1 ton 650 kilo çay ele geçirdi. Çaya el koyan jandarma, Suriye uyruklu A.A.'yı gözaltına aldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.