Yüzü Maskeli Silahlı Kişiler Market Soydu

KONYA'da ellleri silahlı ve yüzleri maskeli şekilde markete giren 2 kişi, kasadaki genç kızı tehdit edip kasadaki yaklaşık 2 bin lirayı alıp kaçtı. Kasadaki 17 yaşındaki Z.K., sinir krizi geçirirken, bazı müşterilerin ise...

10 Ekim 2014 Cuma 11:10
Yüzü Maskeli Silahlı Kişiler Market Soydu






Yüzü Maskeli Silahlı Kişiler Market Soydu

KONYA'da ellleri silahlı ve yüzleri maskeli şekilde markete giren 2 kişi, kasadaki genç kızı tehdit edip kasadaki yaklaşık 2 bin lirayı alıp kaçtı. Kasadaki 17 yaşındaki Z.K., sinir krizi geçirirken, bazı müşterilerin ise alışveriş yapmaya devam etmesi dikkat çekti. Olay anı ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Hamzaoğlu Mahallesi Fetih Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre elleri silahlı ve yüzleri kar maskeli 2 kişi, markete girip babasına ait işyerinde yardım etmek için kasada bulunan Z.K. ve yanındaki arkadaşı H.C.'yi silah tehdit edip, kasadaki paraları vermesini istedi. Genç kızın tepki göstermesi üzerine, bir süre genç kız ve soyguncular arasında arbede yaşandı. Saldırganlardan biri kasadaki yaklaşık 2 bin lirayı alıp cebine koydu. İki şüpheli daha sonra işyerinden hızla çıkarak kapıda bekleyen ve içinde 2 kişi daha olduğu belirtilen plakaları kapalı kırmızı renkli otomobile binerek hızla uzaklaştı. Soygun anları ise işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. İşyeri çalışanları durumu hemen polise bildirdi. Olayın ardından sinir krizi geçiren Z.K. için olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı.
Bu sırada bazı müşterilerin ise alışveriş yapmaya devam etmesi dikkat çekti. Z.K.'nın tedavisi çağrılan ambulans içinde gerçekleştirildi.
Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.