AMASRA FUTBOL SAHASINA 570 BİN TL ÖDENEK MÜJDESİ

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra’da bulunan futbol sahası, sentetik çim saha ve atletizm pisti yapımı için 570 bin lira ödeneğin Gençlik ve Spor Bakanlığından Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne aktarıldığını belirterek, yapılacak ihalen

04 Aralık 2013 Çarşamba 00:00
AMASRA FUTBOL SAHASINA 570 BİN TL ÖDENEK MÜJDESİ






AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra’da bulunan futbol sahası, sentetik çim saha ve atletizm pisti yapımı için 570 bin lira ödeneğin Gençlik ve Spor Bakanlığından Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne aktarıldığını belirterek, yapılacak ihalenin ardından çalışmalara başlanacağını açıkladı.
Milletvekili Tunç, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Bartın ziyaretinde müjdesini verdiği Ulus, Amasra ve Kurucaşile İlçeleri ile Abdipaşa ve Kumluca beldeleri sentetik çim yüzeyli futbol sahalarının yapımı ile ilgili olarak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından gerekli onayın verildiğini söyledi. Ulus ilçesi Futbol Sahası sentetik çim saha ve atletizm pisti yapımı için 600 bin TL ödeneğin Spor Toto Teşkilatından, Kurucaşile ilçesi futbol sahası için 471 bin lira ödeneğin Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne aktarıldığını, önümüzdeki günlerde yapılacak ihalelerin ardından çalışmalara başlanacağını açıkladı. Tunç, Abdipaşa ve Kumluca sahaları için de yer tahsis işlemlerinin ardından gerekli çalışmaların yapılacağını açıkladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.