IŞİD'çi katiller 200 Suriyeli çocuğu vahşice kurşuna dizdi

Suriye'yi kan gölüne çeviren terör örgütleri birbirleriyle en barbar saldırılar için yarışıyor. Terör örgütü IŞİD elinde tuttuğu, çocuk yaşta 200 rehineyi kurşuna dizdi. IŞİD'ci katiller bu görüntüleri de sosyal medya hesaplarından yayınladı..

09 Kasım 2015 Pazartesi 23:40
IŞİD'çi katiller 200 Suriyeli çocuğu vahşice kurşuna  dizdi






IŞİD'çi katiller 200 Suriyeli çocuğu vahşice katletti

Terör örgütü IŞİD'li katiller, Suriyeli 200 çocuğu toplu olarak kurşuna dizdi, vahşeti gizlemek yerine videoya alan IŞİD'li teröristler bu görüntüleri sosyal medya aracılığıyla tüm dünyaya yayınladı. Irak-Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü, 200 Suriyeli çocuğun kurşuna dizilmesiyle ilgili katliam görüntülerini yayınladı.

IŞİD'in sosyal medya kanadı tarafından yayınlandığı belirtilen videoda çölde yüzüstü yan yana yatırılarak dizilen değişik yaşlardaki çocuklar, arkalarında bekleyen silahlı teröristler tarafından öldürülüyor.
 
20 saniye süren videoda ortalık kan gölüne dönerken, silah sesleriyle, çocukların çığlıkları birbirine karışıyor. Videonun sonunda ise bazı IŞİD üyeleri, çocukların arasında dolaşarak canlı kalan varsa, başlarına ateş ederek öldürüyor.
 
Videonun 2014 yılı Ağustos ayında çekildiği ancak yeni servis edildiği öğrenildi.
Son Güncelleme: 09.11.2015 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.