Afrika’nın dev şirketiyle lazer anlaşması

Mutlu YUCA-Faruk KAHRAMAN/İSTANBUL, () TÜYAP Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda askeri araçlar için lazer işaretleme sistemleri geliştiren Fokus Mühendislik şirketi, Afrika’da havacılık ve savunma sistemlerinin lider kuruluşlarından...

08 Mayıs 2015 Cuma 13:26
Afrika’nın dev şirketiyle lazer anlaşması






Mutlu YUCA-Faruk KAHRAMAN/İSTANBUL, () TÜYAP Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda askeri araçlar için lazer işaretleme sistemleri geliştiren Fokus Mühendislik şirketi, Afrika’da havacılık ve savunma sistemlerinin lider kuruluşlarından biri olan Paramount Group ile lazer işaretleme sistemi anlaşması imzaladı.

TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı IDEF’15’de son teknoloji yeni nesil ürünleriyle savunma sistemlerini sergileyen bazı yerli firmalar uluslararası şirketlerle anlaşma imzaladı. Fuarda stant açan Fokus İleri Teknoloji ve Mühendislik firması Afrika’nın savunma sistemleri konusunda yeni nesil ürünler geliştiren dev şirketlerinden Paramount Group ile lazer hedef işaretleme sistemleri anlaşması yaptı. Fokus İleri Teknoloji ve Mühendislik Genel Müdürü Tunç Nahi ile Paramount Group Başkan Yardımcısı Rıaan Du Plesis imza töreninde protokolü imzaladılar.

Çalışmalarının dünyada detaylı izlendiğini belirten Tunç Nahi, “Anlaşma yaptığımız Afrika’da faaliyet gösteren firma bizim lazer hedef işaretleme sistemlerimizi kendi Gimbal sistemlerine entegre edecekler” dedi.
(FOTOĞRAF)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.