Terörist taziyesinde katılan Demirtaş'tan tehdit

Muş Hasköy'de çatışmada öldürülen teröristin taziyesine katılan HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş yeni tehditler savurdu.

17 Nisan 2016 Pazar 13:51
Terörist taziyesinde katılan Demirtaş'tan tehdit






Terörist taziyesinde katılan Demirtaş'tan tehdit

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dün önce partisinin Siirt 1.Olağanüstü Kongresi’ne katıldı. Burada yaptığı konuşmada fezlekesi bulunan vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını değinen Demirtaş, tehditler savurdu.
Demirtaş, kongrenin ardından üç gün önce Muş’un Hasköy ilçesinde güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonda, etkisiz hale getirilen teröristin taziyesine katıldı.

‘KOLAY OLMAYACAK’

Demirtaş, “Bizi yargılamaya güçleri yetmeyecek, kim kimi yargılayacak göreceğiz. Bu işi ‘tereyağından kıl çeker gibi yaparız’ diye düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Biz her türlü hazırlığımızı yaptık, her şeye hazırlıklıyız” dedi. Kongre çıkışında Demirtaş ile fotoğraf çektirmek isteyen bir genç, Demirtaş’ın korumaları tarafından dövüldü.
Kongrenin ardından Kurtalan ilçesine geçen Demirtaş, üç gün önce Muş’un Hasköy ilçesinde güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonda, etkisiz hale getirilen teröristin taziyesine katıldığı öğrenildi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.