Mafya Google kurdu

Yasadışı örgütlerin, uyuşturucu satıcılarının, sahte kimlik ve pasaport alıp satanların kullandığı arama motoru polisin belalısı oldu.

18 Nisan 2014 Cuma 12:32
Mafya Google kurdu






Mafya Google kurdu

Yasa dışı örgütlerin kirli işlerini yürüten arama motoru gelişmiş ülkelerin polis teşkilatlarına kök söktürüyor. FBI başta olmak üzere çok sayıda ülkenin polis teşkilatı her türlü silah, uyuşturucu ve yasa dışı işlerde kullanılan mermi, patlayıcı gibi araç gerecin nerelerden nasıl alınacağının yolunu gösteren sistemi çökertmeye çalışıyor. Grams adı verilen sistem üzerinden kiralık katil için bile arama yapanlar var..

UYUŞTURUCU BAĞIMLILARININ AÇILIŞI SAYFASI

Site uyuşturucu bağımlılarının da adeta açılış sayfası haline gelmiş durumda.  Eroin, Kokain, Esrar ve her türlü uyarıcı hapın satışını yapanlar bu sistem tarafından kolaylıkla bulunabiliyor. Sitede çalıntı kimliklerden, sahte pasaport teminine, kredi kartı bilgilerinden sosyal medya hesaplarının hacklenmesine kadar pek çok kirli işe aracılık ediyor.
Arama motoru Google'ı taklit eden Grams için çok sayıda ülke erişim yasağı koymasına rağmen, çoğu ülkede halen aktif olarak çalışıyor.  Sistem içerisinde Amerika ve çoğu Latin Amerika ülkesinde kiralık katiller için arama yapıldığı iddia ediliyor...

GRAMS NEDİR?
Grams çok sayıda ülkeden veri toplayan, yasa dışı işler için kurulan bir arama motoru. Uyuşturucu madde satıcıları için kurulan online satış sitelerinin yoğun olarak desteklediği bu arama motoru üzerinden silah, uyarıcı haplar, sahte kimlik, sahte ehliyet ve pasaport ve başkalarına ait kredi kartı bilgilerine kadar çok sayıda kirli işi yapan çetelere ulaşma imkanı sağlıyor.

 

KİM NE ARIYOR? ARAMA SONUÇLARI

 

Bu arama motoru sayesinde, erişime kapatılmış sitelere de kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.