Bergüzar Korel ilk albümü ile sürpriz yapacak

TV dizilerinin güzel yüzü Bergüzar Korel stüdyoya kapandı. İlk albümü için son hazırlıklarını yapan ünlü oyuncu şarkıcı olarak anılmaya hazırlanıyor.

02 Kasım 2015 Pazartesi 12:17
Bergüzar Korel ilk albümü ile sürpriz yapacak






Bergüzar Korel ilk albümü ile sürpriz yapacak

TV dizilerinin güzel yüzü Bergüzar Korel stüdyoya kapandı. İlk albümü için son hazırlıklarını yapan ünlü oyuncu şarkıcı olarak anılmaya hazırlanıyor. 2010 yılında 'Bitmeyen Şarkı' dizisinde bir şarkıcıyı canlandırmış, neredeyse her bölümde bir parça seslendirmişti.

Geçen yıl final yapan 'Karadayı'da söylediği 'Sensiz Saadet Neymiş' ile yapımcılardan albüm teklifi almaya başladı. Dizinin bitmesiyle ekrana 1 yıl ara vereceğini söyleyen Bergüzar Korel şarkıcılığı deneyecek.Hatta Sezen Aksu'dan parça bile aldı. Albüm için stüdyoya girip 2 şarkı seslendiren Bergüzar Korel ilk okumalarda istediği sonucu alamadı.

Müzisyen arkadaşlarına iyi bir şan hocası ve ses terapisti aradığını söyledi. Hocalarla birlikte stüdyoya kapandı. Albümü bitmek üzere. Repertuarına da eşi Halit Ergenç ile birlikte karar verdi. Konservatuar şan bölümü mezunu olan Halit Ergenç geçen yıl sahneye çıkmış, unutulmaz film ve müzikallerden eserler seslendirmişti. Aldığı albüm tekliflerini de kabul etmemişti. KAYNAK POSTA GAZETESİ
Son Güncelleme: 02.11.2015 12:25
Anahtar Kelimeler:
Bergüzar Korel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.