Berrak helikopter kazasında ölümden dönmüş

Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrinisa'sı Berrak Tüzünataç'ın sevgilisiyle birlikte gittiği İtalya tatilinde helikopter kazası geçirmiş

17 Kasım 2013 Pazar 08:30
Berrak helikopter kazasında ölümden dönmüş






 

Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrinisa'sı Berrak Tüzünataç'ın sevgilisiyle birlikte gittiği İtalya tatilinde helikopter kazası geçirdiği ortaya çıktı. 2013’ün sürpriz aşkında kriz. Vakko’nun veliahtlarından Ediz Elhadef’in ailesi, işadamının Berrak Tüzünataç’la olan ilişkisine onay vermedi.

AKŞAM gazetesi'nde yer alan habere göre 2013 yılının sonuna doğru ortaya çıkan aşkta Ediz'in ailesi, evlilik yoluna büyük bir engel koydu. Haziran ayından beri Ediz Elhadef’’le flört eden Berrak Tüzünataç, genç işadamının Kandilli’deki evine yerleşti. Vakko’nun veliahtlarından Ediz Elhadef’in ailesi ise bu ilişkiye onay vermedi. Vetonun nedeni Berrak Tüzünataç’ın oldukça popüler bir isim olması.
İlişkisini gizli tutmak için çaba sarf eden güzel oyuncu, yakın çevresine bile “Sevgilim bir işadamı” diyerek geçiştiriyormuş.

HELİKOPTER KAZASI

İkili kısa bir süre önce tatil yapmak için İtalya’ya gitti. Sevgililerin tatilde küçük bir helikopter kazası geçirdiği de
konuşuluyor.

ARKADAŞIMIN AŞKISIN!

BERRAK-EDİZ aşkı hakkında bir başka iddia daha var. Berrak Tüzünataç; Ece Sükan henüz Ediz Elhadef’le sevgiliyken; ikiliyle birlikte Marmaris’te tatil yapmış!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.