Beşiktaş Belediyesi ile mahkemelik oldu

Uğur Böceği lakabıyla tanınan tiyatrocu Yalçın Özden,Beşiktaş Belediyesi ile mahkemelik oldu.

10 Ekim 2017 Salı 12:28
Beşiktaş Belediyesi ile mahkemelik oldu






Beşiktaş Belediyesi ile mahkemelik oldu

      Uğur Böceği lakabıyla tanınan tiyatrocu Yalçın Özden,Beşiktaş Belediyesi ile mahkemelik oldu.Oyuncu Yalçın Özden  belirli tarihlerde oyunlarını sergilemek için Beşiktaş Belediyesi ile sözlü bir anlaşma yaptı. Anlaşmaya göre, Yalçın Özden'in Sihirli Değnek isimli oyunu, Beşiktaş'ın bazı meydanlarında sergilenecekti. Sergilenen her oyun için Özden, 10 bin TL ücret alacaktı.

   Beşiktaş Belediyesi ve Yalçın Özden arasında yapılan anlaşma, üç yıl boyunca devam etti. İddiaya göre, Yalçın Özden'in 25 Haziran'da Beşiktaş Meydanı'nda Barbaros Çadırı'nda, 28 Haziran'da ise Ortaköy Meydanı'nda oynadığı oyunun ücreti ödenmedi. Belediye yetkilileri ise Özden'e ödenmemiş herhangi bir borç olmadığını belirtti.

   Yalçın Özden, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde tazminat davası açtı. Belediye yetkilileri ise, Özden'le aralarında sözleşme olmadığını belirterek davanın reddini istedi. Özden, faizi ile birlikte 25 bin lira olan alacağın tahsil edebilmek amacıyla bir de İstanbul İcra Müdürlüğü'ne başvurdu. Dava devam ediyor.

Sabah

Anahtar Kelimeler:
Yalçın Özden
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.