Arçelik'ten yeni tasarımlı bulaşık makineleri

- Arçelik, cam tasarımlı vizon, beyaz, Manhattan gri ve siyah renklerdeki bulaşık makinelerini tüketicilerle buluşturuyor

10 Ekim 2017 Salı 12:12
Arçelik'ten yeni tasarımlı bulaşık makineleri






İSTANBUL (AA) - Arçelik, cam tasarımlı vizon, beyaz, Manhattan gri ve siyah renklerdeki bulaşık makinelerini tüketicilerle buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, A + enerji sınıfı Arçelik bulaşık makineleri, 11 litre su tüketimi ve 14 kişilik yıkama kapasitesiyle evde tasarruf sağlıyor.

Arçelik cam tasarımlı, tezgah altı bulaşık makinelerini 4 farklı renkte tüketicinin beğenisine sunuyor. Vizon, beyaz, Manhattan Gri ve siyah renklerdeki 9462 FCV, 9462 FCB, 9462 FCG, 9462 FCS model bulaşık makineleri, tasarımları kadar enerji tasarrufuyla da dikkat çekiyor.


Anahtar Kelimeler:
Arçelik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.