Dombra'nın anasını ağlatan adama 'Şeref' ödülü

Kazak müziğinin en önemli parçalarından biri olarak tanıdığımız Dombra'yı seçim şarkısı yapan uyanık şarkıcı Uğur Işılak'a Kazakistan'dan Devlet Şeref Madalyası verileceği iddia edildi.

07 Aralık 2014 Pazar 18:43
Dombra'nın anasını ağlatan adama 'Şeref' ödülü






Dombra'nın anasını ağlatan adama 'Şeref' ödülü

Kazak müziğinin en önemli parçalarından biri olarak tanıdığımız Dombra'yı seçim şarkısı yapan uyanık şarkıcı Uğur Işılak'a Kazakistan'dan Devlet Şeref Madalyası verileceği iddia edildi. İdda bugün Sabah Gazetesi'nde yer aldı. Kazak sanatçıların bu konudaki sessizliği sürerken, şarkıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan sözleri yüzünden tartışma konusu olan Işılak'ın önümüzdeki ay Kazakistan'a gideceği öğrenildi.

ÖDÜLÜ NAZARBAYEV VERECEKMİŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için geçen yıl 30 Mart seçimleri öncesi seçim şarkısı olarak düzenlediği Dombra şarkısıyla tanınan şarkıcı Uğur Işılak önceki akşam Bayrampaşa Kültür Merkezi'nde konser verdi.
Sevilen şarkılarını seslendiren şarkıcı sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Işılak konser sonrası Dombra şarkısında Kazak kültürünü Türkiye'de tanıttığı ve iki ülke arasında köprü olduğu için Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev'in isteğiyle önümüzdeki ay Kazakistan Devlet nişanı ve şeref madalyası alacağını açıkladı.
Son Güncelleme: 07.12.2014 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ustası ve çırağı 2014-12-09 22:39:46

hiç izin almamış arkadaş gerek duymamış saygısızca seslendirmiş usta ve çırak ilişkisi bir şey demiyorum tarihi utança madalya ha