Ebru Gündeş oynamaktan dönmeyi unutunca olanlar oldu

O Ses Türkiye'nin en hareketli yarışmacılarından biri jüri üyelerini oynattı. Ebru Gündeş oynamaktan dönmeyi unutunca ortalık karıştı

09 Ekim 2013 Çarşamba 02:21
Ebru Gündeş oynamaktan dönmeyi unutunca olanlar oldu








Star ekranlarında büyük bir izleyici kitlesine hitap eden O Ses Türkiye'ye dün akşam katılan yarışmacının söylediği şarkı jüri üyelerini coşturdu. Coşkuya katılan Ebru Gündeş "dönmeyi" unutunca yarışmacıyı başkasına kaptırdı

O Ses Türkiye yarışmasına katılan yarışmacı söylediği türküyle jüriyi coşturdu. Jüri üyeleri yarışmacı türküyü söylerken oynamaya başladılar. Hadise, Gökhan ve Murat Boz dönerken Ebru Gündeş kendini oynamaya kaptırıp dönmeyi unuttu. Jüri üyeleri türkü bittikten sonra Yasin isimli yarışmacıdan türküyü tekrar söylemesini istediler ve doyasıya oynadılar.

Yasin Ebru Gündeş'e gitmek istediğini açıklayınca, Ebru Gündeş üzülerek " ben oynamaktan dönmeyi unuttum" dedi. Yasin ise kararını Hadise'den yana kullandı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.