Günaydın Tamer Karadağlı, Gezi eylemlerinin nedenini yeni öğrendi

Türkiye'nin yakın tarihine şimdiden damgasını vuran Gezi Parkı gösterilerine destek veren Tamer Karadağlı, eylemcilerin taleplerini yeni duyduğunu söyledi.

22 Ocak 2015 Perşembe 00:32
Günaydın Tamer Karadağlı,  Gezi eylemlerinin nedenini yeni öğrendi






Günaydın Tamer KaradağlıGezi eylemlerinin nedenini yeni öğrenmiş

Türkiye'nin yakın tarihine şimdiden damgasını vuran Gezi Parkı gösterilerine destek veren Tamer Karadağlı, eylemcilerin taleplerini yeni duyduğunu söyledi.
Gezi eylemlerine katılan sanatçı Tamer Karadağlı, Gezi Parkı taleplerinin hatırlatılması üzerine çok şaşırdı ve bu taleplerden habersiz olduğunu belirtti. Karadağlı'nın katıldığı programın ardından sosyal medyada sanatçıya adeta linç girişimi başladı.
Gezi eylemlerine katılan Tamer Karadağlı Turgay Güler'in programına katıldı. Gezi eylemlerinin bahsi geçtiği sırada Güler'in Taksim Dayanışma Platformu'nun taleplerini hatırlatmasına karşın, Karadağlı bu taleplere çok şaşırdı ve bu taleplerden habersiz olduğunu ifade etti. Karadağlı, şunları söyledi:
 
GEZİ GENÇLİĞİNE DOSTOYEVSKİ DEDİĞİN ZAMAN...
 
"Gezi'nin amacı başka birşeydi diye düşündüm. Ağaçlar kesilmesin, çevre daha çok yeşil olsun ve gençler bunun kavgasını veriyorsa, giderim destek olurum."Gezi gençliği başka." Nasıl başka? Sadece ellerinde cep telefonuyla sadece instagram mı, twitter mı? Okumuyorlar. Mesela Dostoyevski dediğin zaman, delikli İsviçre peyniri zannediyor çoğu. Bir de böyle bir tarafı var. "Gezi bir milatdır." Neyin miladı? Ben böyle bir milada inanmıyorum. İlk zamanda kendi gözlerimle görmek için gittim. Ne oluyor, ne bitiyor. Buralardaki hesap neymiş diye görmeye gittim, gördüm, geldim."
 
GEZİ İSTEKLERİNE BÜYÜK ŞAŞKINLIK
 
Turgay Güler, Gezi'nin "3. Köprü yapma", "3.Havaalanı yapma" isteklerini içeren sonuç bildirgesini hatırlatınca Tamer Karadağlı, "öyle mi" sözüyle şaşkınlık ifadesi kullandı. Karadağlı şaşkınlığını şu sözlerle ifade etti: "Bu benim bildiğim birşey değil. Gezi'nin amacı 3. Havaalanı, 3. Köprü yapmamak mı? Ne alakası var? Şaka gibi. "Üçüncü Havalanı yapılmasın", "Üçüncü Köprü yapılmasın" niye? Dördüncü köprü de, Beşinci de köprü lazım. Yurt dışına gidip geliyorsanız ya da havalanına gidip geliyorsanız Atatürk Havalimanı'nın yetmediğini zaten görüyor olmanız lazım. Bunlar mı?"
 
SANATÇI'YA TWITTER'DA LİNÇ GİRİŞİMİ
 
Turgay Güler'e konuk olan Tamer Karadağlı'ya kullandığı ifadelerden dolayı twitter'da tepki yağdı. Sanatçıların ifade özgürlüğüne saygı duymayanlar yine linç girişimine başladı.
Son Güncelleme: 22.01.2015 00:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.