Mankenler podyumda savaşın dehşetini gösterecek

Moda dünyasının dört gözle beklediği FASHIONist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı bu yıl ilginç gösteri ve etkinliklere sahne olacak.

26 Kasım 2013 Salı 22:03
Mankenler podyumda savaşın dehşetini gösterecek






 

Moda dünyasının dört gözle beklediği FASHIONist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı bu yıl ilginç gösteri ve etkinliklere sahne olacak. Fuar'ın gözde şirketleri bu yıl moda dünyasına damgasını vuracak 2014 tasarımlarıyla boy gösterecek. Yılın son ayında 5-7 Aralık 2013 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek FASHIONist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı İstanbul'un moda merkezi olma iddiasının önemli bir parçası olarak görülüyor.

FAVORE'DEN UNUTULMAZ DEFİLE GELİYOR

FASHIONist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı'nın önemli markalarından Favore, unutulmaz bir defileye hazırlanıyor. Çok sayıda ünlü mankenin katılacağı defilede ana tema savaşın getirdiği yıkım, kadın, genç kızlar ve çocukların yaşadığı acıları, dehşeti gözler önüne sermek.
Favore'nin sahibi Oktay Demir bu konuda aylardır süren çalışmanın hikayesini anlattı. Oktay Demir savaşlara, kadın ve çocukların çektiği acılara karşı toplumda büyük bir duyarsızlık olduğunu belirterek şunları söyledi: Toplumumuzun ve özelikle moda dünyasının çevresinde ve dünyada gerçekleşen  olaylara olan tepkisizliğine bir tepki olarak gelişti,günümüz dünyasında en başta gelen sorunlardan biri olan eşit olmayan gelir dağılımı ve doğal kaynakların paylaşılamaması  sonucu  ülkemizinde merkezinde kaldığı Ortadoğu ve dünyadaki iç ve dış çatışmalar ,bugün yanı başımızdaki süriye de meydana gelen iç savaştan en başta çocuklar etkilenmektedir.

ÇOCUKLARIN GÖZÜNDE O ACI OLMASIN

Dünya da meydana gelen bütün olumsuzlardan en fazla çocuklar etkilenmektedir ,bizler içinde duygu olan moda işi yapıyoruz ,bir çocuğun gözlerindeki hüzünden etkilenmeyen insanın duygu taşıdığına inanmıyoruz ve diyoruz ki  ‘Savaşın korkusu çocukların gözlerinde olmasın…’
Savaşın korkusu çocukların gözlerinde olmasın  söyleminden yola çıkarak başta süreye deki çocuklar olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde meydana gelen olaylardan etkilenen çocukların gözlerindeki o hüznü bir nebzede olsa ortadan kaldıracak bir şeyler yapmak için toplumu ve moda dünyasını harekete geçirmek.

FAVORE'NİN KISA TARİHÇESİ:
1955 ‘de Şerafettin Demir’le başlayan moda serüveni 1977’de Sultan hamam’da toptan satış üzerine devam eder. 1989 da Türkiye’ de modanın kalbi diye tabir ettiğimiz Osmanbey’de 2. kuşağın devre girmesiyle yeni bir açılım yapılır ,1989 dan beri osmanbeyde imalat ve toptan satış üzerine faaliyetlerine devam eden aile şirketi şu anda FAVORE markasıyla abiye giyiminin en zor branşı olan haute couture  başta olmak üzere çeşitli ürün gruplarıyla  yurt dışı ve yut içi müşterilerine hizmet vermektedir.

FASHİONIST  ABİYE GELİNLİK VE DAMATLIK FUARI HAKKINDA

Türkiye'nin en önemli tekstil ve hazır giyim merkezlerinden biri olan Osmanbey’in, 1999 yılından beri sektörel temsilciliğini yapan Osmanbey Tekstilci İş Adamları Derneği (OTİAD) ile 2001 yılından bu yana butik fuarcılık konusunda başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Patika Fuarcılık deneyimi ve iş birliğiyle bu yıl ilki düzenlenecek olan FASHIONist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı 5-7 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. OTİAD ve Patika Fuarcılık’ın 10 yılı aşkın sektörel deneyimleriyle yola çıkan FASHIONist, kısa zamanda başta Rusya, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Ukrayna, Romanya, Arnavutluk, Makedonya, Almanya, İngiltere, İspanya, İtalya, ABD, Kuzey Afrika ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Katar, Umman, Kuveyt, Suudi Arabistan, Mısır, İran, Lübnan, Ürdün Fas, Cezayir, Tunus ve İsrail olmak üzere dünyanın her noktasından alıcıların ağırlanacağı en büyük abiye, gelinlik ve damatlık pazarı oluşturmayı hedefliyor...

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.