Şarkıcı Gülşen, dayakçı babayı bulanı ödüllendirecek

Babası olduğu iddia edilen bir adamın şiddetine maruz kalan çocuğun görüntüleri ünlü şarkıcı Gülşen'i harekete geçirdi. Takipçilerine seslenen Gülşen "Bulana 10 TL ödül" vaad ediyor.

31 Temmuz 2018 Salı 17:00
Şarkıcı Gülşen, dayakçı babayı bulanı ödüllendirecek






Şarkıcı Gülşen, dayakçı babayı bulanı ödüllendirecek


Kadınlara ve çocuklara yönelik taciz, şiddet ve işkence haberlerine karşı duyarlılığı ile bilinen Şarkıcı Gülşen, takipçilerinden 10 bin lira ödülle yardım istedi.


Şarkıcı Gülşen, sosyal medya hesabından bir babanın çocuğuna şiddet uyguladığı anların görüntüsünü paylaşarak, babayı bulan kişiye 10 bin TL ödül vereceğini açıkladı. Gülşen, paylaşımında "Lütfen bulunsun her kimse? Cezalandırılsın. En önemlisi de o masum yavrunun emin ellerde olacağı bir ortam sağlansın. Bulana ifşa edene 10 bin lira ödül benden. Bu nasıl vahşet. Kalbim duracak" dedi...


"Allah’ım bu nasıl bir mahluk? Dayanamadım, izleyemedim tamamını. Lütfen bulunsun her kimse? Cezalandırılsın. En önemlisi de o masum yavrunun emin ellerde olacağı bir ortam sağlansın. Bulana ifşa edene 10 bin lira ödül benden. Kameraya kaydeden de ceza almalı. Bu nasıl vahşet. Kalbim duracak"
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.