Skype'den tecavüz ve cinayeti gördü

Skype'de sevgilisiyle konuşurken eve giren bir cani tarafından tecavüz edilerek öldürülen genç kızın katil zanlısı yakalandı..

09 Nisan 2014 Çarşamba 08:18
Skype'den tecavüz ve cinayeti gördü






Skype'den tecavüz ve cinayeti gördü


Kanada'yı ayağa kaldıran tecavüz ve cinayetin detayları ortaya çıktı. Kanada hukukçularını birbirine düşüren cinayet sonrası, katledilen Çinli genç kız olayının savcılık tarafından örtbas edilmek istendiği ortalığı karıştırdı. Çinli genç kızın tecavüz, ardından vahşice öldürülmesini ise binlerce kilometre uzaktaki sevgilisinin tüm detaylarıyla izlediği, katilin de bu şekilde yakalandığı belirlendi.

KAMERADA GÖRÜŞÜYORLARDI
Korkunç bir cinayete kurban giden 23 yaşındaki genç kızın cinayetten dakikalar önce Skype aracalığıyla kameralı görüştüğü ortaya çıktı

Sevgilisi tecavüze uğrarken Skype'den izledi

Kanada'nın Toronto şehrinde işlenen vahşi bir cinayetin ilginç ayrıntıları ortaya çıktı. 2011 yılının Nisan ayında işlenen korkunç cinayet sırasında Çinli genç kız Liu İngilizce öğrenmek için geldiği Kanada'dan, ülkesinde yaşayan sevgilisiyle Skype aracılığı ile konuştuğu ortaya çıktı.

KANADA İÇİN HUKUK SKANDALI

Dün başlayan duruşma sırasında Kanada'da cinayeti soruşturan savcılığın da bir hukuk skandalına imza attığı belirlendi. Katil zanlısı aynı apartmanda komşu olan Dickson'ın beyaz, öldürülen 23 yaşındaki genç kızın ise Çinli olduğu için ayrımcılık yaptığı belirlendi.

CİNAYET GÜNÜ SEVGİLİSİYLE KONUŞUYORDU

Oturduğu dairenin zilini çalarak içeri giren katil zanlısının, yerde sürükleyerek genç kızı yatak odasına kadar götürmesi, korkunç olaya bir çok uzaktan bir kişinin tanık olmasını sağladı. Liu'nun kapı zili çaldığı sıralarda Çin'deki Xian Chao Meng  adlı erkek arkadaşıyla sohbet ettiği ortaya çıktı.
Skype'tan saldırıya uğrayan sevgilisini kurtarmak için çırpınan genç adamın sesini o an kimse duymadı. Çinli gencin, ülkesindeki MSN ve Skype karışımı QQ adlı bir programdan elde ettiği verileri Kanada polisine göndermesi cinayet ve tecavüzü ortaya çıkardı.

 

 




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.