Soyununca hesabı kapatıldı

   Tvwich hesabından daha çok takipçi toplamak isteyen bir genç kız olayı abartınca hesabı kapatıldı

03 Mayıs 2018 Perşembe 09:42
Soyununca hesabı kapatıldı






Soyununca hesabı kapatıldı

   Tvwich hesabından daha çok takipçi toplamak isteyen bir genç kız olayı abartınca hesabı kapatıldı.Dünyanın en büyük oyun yayıncılığı platformu olan Twitch'te sular bir türlü durulmuyor.

   Bu kez genç bir kadının soyunarak yayın yapması ortalığı karıştırdı. Daha çok takipçi toplamak isteyen bir genç kız erotizmi ön plana çıkararak yayın yapınca hesabı kapatıldı.Youtube’un rakibi olarak görülen Twitch’te yaşanan son olay büyük yankı uyandırdı…Canlı yayın yapan bir genç kız, yayın esnasında soyunmaya başladı.

   Bir anda üzerindekileri çıkan kız yayına bu şekilde devam etti.Twitch’te zaman zaman alkol kullanan ve erotizmi kullanan yayıncılar olduğu biliniyor ama topluluk kurallarına aykırı hareketler yapıldığında ortaya büyük sorunlar çıkıyor.

Anahtar Kelimeler:
SoyununcaHesabıKapatıldı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.