AK PARTİ MUŞ: TETİKÇİLİK PARELEL ÖRGÜTE VERİLDİ

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, darbe girişimlerinden milli iradenin sağlam ve güçlü çıktığını söyledi. Erzurum'da yapılan Ak Parti'nin 81 ilden gelen Ekonomi İşleri Başkanları toplantısında...

05 Aralık 2014 Cuma 17:14
AK PARTİ MUŞ: TETİKÇİLİK PARELEL ÖRGÜTE VERİLDİ






AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, darbe girişimlerinden milli iradenin sağlam ve güçlü çıktığını söyledi.
Erzurum'da yapılan Ak Parti'nin 81 ilden gelen Ekonomi İşleri Başkanları toplantısında konuşan Mehmet Muş, 2011 seçimlerinde yapılan kamuoyu yoklamalarında AK Parti'nin seçimi kaybedeceğinin duyurulduğu ancak gerçeğin böyle olmadığını yüzde 50 oy aldıklarını hatırlattı. AK Partinin seçimleri kazanmasının ardından 2011'den sonra farklı bir koalisyonun iş başına geldiğini iddia eden Mehmet Muş şunları söyledi:
"Nedir o koalisyon biliyor musunuz? 2011 yılına kadar sürekli kaybedenlerin toplandığı bir kulüptü burası. Yani eski Türkiye'nin kaybedenleriydi. Bu kulübün içinde vesayet sevdalıları, bazı yabancı dış odaklar vardı. Birde en son bu işin tetikçiliğini yapmak için birileri lazımdı. Bu işin tetikçiliğini yapmak paralel örgüte verildi. Koalisyon kuruldu. 2011'den sonra süratle çalışmaya başladı bunlar boş durmadılar. Ak Parti'nin sonlandırılması için bir çok hamle denendi ama başarılı olamadılar."


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.