Mansur Yavaş CHP'den aday olacak mı?

CHP, Ankara Beypazarı ilçesi MHP'li eski Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifi götürdü

13 Aralık 2013 Cuma 15:06
Mansur Yavaş CHP'den aday olacak mı?






 


Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylıkları için sürpriz isimler çıkarmaya hazırlanan CHP, MHP kökenli bir isme adaylık teklifi götürdü. Ankara Beypazarı ilçesi MHP'li eski Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı teklifinde bulunduğu iddia edildi. Daha önce İlhan Kesici'ye aynı teklifi götüren CHP'nin teklifi için Mansur Yavaş "Karar vermedim, düşünüyorum" mesajını verdi. Teklif haberini Twitter hesabından duyuran Yavaş "CHP den boyle bir ısrar var ancak çevremle konuşmadan bir karar alamıyorum. Melih Gökçek'e katlanalımmı siyaseti birakalımmı yoksa" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.