Balıkesirspor alkışlarla veda etmek istiyor

SÜPER Lig'den düşmesi kesinleşen Balıkesirspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı öncesi güçlü rakibini gözüne kestirdi. Son iki haftayı galibiyetle kapatıp Süper Lig'e alkışlarla veda etmek istediklerini söyleyen...

21 Mayıs 2015 Perşembe 14:55
Balıkesirspor alkışlarla veda etmek istiyor






SÜPER Lig'den düşmesi kesinleşen Balıkesirspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı öncesi güçlü rakibini gözüne kestirdi.
Son iki haftayı galibiyetle kapatıp Süper Lig'e alkışlarla veda etmek istediklerini söyleyen teknik direktör Cihat Arslan, "Küme düşmüş olabiliriz ancak bu durum Balıkesir'e ve Balıkesirspor'a yakışır bir mücadele ortaya koymamızı engellemez. Avni Aker Stadı'nda iyi futbol sergileyip, düşmeyi hak eden bir takım olmadığımızı herkese göstermek istiyoruz" şeklinde konuştu. Kırmızı beyazlı ekipte cezalı olan Sercan ve sakatlığı süren Gökhan forma giyemeyecek.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.