Başakşehir-Sevilla maçı saat kaçta,hangi kanalda

Avrupa'da 9. maçına çıkacak olan Medipol Başakşehir Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Sevilla ile bu akşam karşı karşıya geliyor.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 17:00
Başakşehir-Sevilla maçı saat kaçta,hangi kanalda






Başakşehir-Sevilla maçı saat kaçta,hangi kanalda
   Avrupa'da 9. maçına çıkacak olan Medipol Başakşehir Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Sevilla ile bu akşam karşı karşıya geliyor. 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge karşısında 2. maçta (2-0) elde eden Abdullah Avcı'nın ekibi, iç sahada İspanyol rakibi önünde de kazanmak istiyor.  
   Medipol Başakşehir Sevilla maçı bu akşam saat  21:45'te başlayacak. Karşılaşma TiviSpor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Muhtemel  11'ler
Başakşehir: Volkan Babacan, Clichy, Epureanu, Attamah, Caiçara,- Emre Belözoğlu(Gökhan İnler), Mahmut Tekdemir,- Visca, Mossoro,Elia,- Adebayor
Sevilla: Rico,- Sébastien Corchia, Simon Kjaer, Sergio Escudero, Gabriel Mercado, Krohn-Dehli, N'Zonzi, Jesus Navas, Banega, Nolito,- Ben Yedder
Haber7
Anahtar Kelimeler:
SevillaMedipol Başakşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.