Beşiktaş, Sivasspor Maçı İçin Ankara'ya Gitti

 İSTANBUL / Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında yarın saat 19.00'da Ankara Osmanlı Stadı'nda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar bu karşılaşma için özel bir uçakla Sabiha Gökçen...

18 Ekim 2014 Cumartesi 16:21
Beşiktaş, Sivasspor Maçı İçin Ankara'ya Gitti






 İSTANBUL /

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında yarın saat 19.00'da Ankara Osmanlı Stadı'nda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar bu karşılaşma için özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ankara'ya hareket etti.

Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar'ın başkanlığını yaptığı kafileye teknik direktör Slaven Bilic şu futbolcuları dahil etti:

"Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Tomas Sivok, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Ümit Karaal, Kerim Frei, Uğur Boral, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Cenk Tosun, Demba Ba."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.