Denizlispor-Manisaspor Notları

Ferah IŞIK / DENİZLİ, () MEYDANLARDA TOPLANDILAR Denizli'de zorlu randevunun heyecanı sabah saatlerinden itibaren yaşanmaya başladı. Yeşil siyahlı taraftarlar, Delikliçınar, Lise ve Gazi Bulvarı ile bazı meydanlarda toplanıp, tezahüratlar...

17 Mayıs 2015 Pazar 17:10
Denizlispor-Manisaspor Notları






Ferah IŞIK / DENİZLİ, ()

MEYDANLARDA TOPLANDILAR
Denizli'de zorlu randevunun heyecanı sabah saatlerinden itibaren yaşanmaya başladı. Yeşil siyahlı taraftarlar, Delikliçınar, Lise ve Gazi Bulvarı ile bazı meydanlarda toplanıp, tezahüratlar yapmaya başladılar. Taraftarlar, "Hükümet düşer, Denizlispor düşmez" tezahüratı eşliğinde Denizli'de uzun zamandır görülmeyen bir atmosfer yarattı.
SÖZ ALDI
Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, karşılaşmadan önce soyunma odasına inerek yeşil siyahlı futbolcularına hem moral verdi, hem de galibiyet sözü aldı.
MANİSASPOR'DA 3 DEĞİŞİKLİK
Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, Denizlispor mlüsabakasında takımında 3 önemli değişiklik yaptı. Altınordu maçında 6 gol yiyen kaleci Bayram'ı yedek soyundurup eldivenleri 6 hafta sonra Umut'a teslim eden Taşkın, savunmada Ali Fırat ve Gafurov'un yerine Çağdaş ve Erdi'ye görev verdi. Siyah beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Sercan ile Ümit Yasin kadroda yer almadı.
AYNI TAKIMLA ÇIKTI
Denizlispor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, geçen hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup eden 11'i, Manisaspor karşısında değiştirmeden sahaya sürdü. Altıparmak, 18 kişilik maç kadrosunda ise tek değişiklik yaptı, Rostand'ı tribüne gönderip sakatlıktan çıkan Bülent Ertuğrul'u 8 hafta sonra kadroya dahil etti.
9000 TARAFTAR VARDI
İki takım için de büyük önem taşıyan kritik derbi, sezonun en kalabalık taraftar topluluğu önünde oynadı. Bu sezon seyirci ortalaması 400 olan yeşil siyahlı ekibe maraton ve kapalı tribünden yaklaşık 9000 futbolsever destek verdi. Kendi taraftarının bilet ücretini karşılayıp bedava Passolig kartı veren Denizlispor yönetimi, Manisaspor seyircisine 50 TL'den bilet sattı. Buna rağmen konuk takımı 200'ü aşkın taraftarı destekledi.
TRİBÜNE ÇAĞIRDILAR
Denizlispor taraftarları, maçın başlamasına iki saat kala Atatürk Stadı'na girmeye başladı. Futbolseverler, ısınmaya çıkan futbolcuları tek tek tribüne çağırıp tezahürat yaparak moral verdi.
"MANİSASPOR KÜMEYE" TEZAHÜRATI
Konuk takım ısınmak için sahaya çıkarken, ev sahibi takımın taraftarları, "Manisa kümeye" diye bağırdı.
PANKARTLA ÇIKTILAR
Denizlispor sahaya, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Sağlıklı beslen, hareket et, mutlu yaşa" yazılı pankartıyla çıktı.
ÇAĞDAŞB ESKİS TAKIMINA KARŞI
Galatasaray'ın bu sezon Manisaspor'a kiraladığı Oğuzhan Kayar ile Denizlispor'a kiralık verdiği Emre Can, müsabakada rakip futbolcular olarak sahada yer aldı. 2003-2004 sezonunda Süper Lig'de Denizlispor formasını giyen Çağdaş Atan ise, Manisaspor'un kaptanı olarak eski takımına karşı mücadele etti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.