Erzurumspor Dadaşlar'ın yüzünü ne zaman güldürecek?

Taraftar, yönetim ve STK desteğini yıllardır en zorlu maçlarda bile arkasına alan takımın Süper Lig'e çıkmaması için bir neden bulunmadığını söyleyen işadamı Ali Demirhan iş ve siyaset dünyasının da bu konuda kenetlenmesi gerektiğini söyledi...

19 Şubat 2015 Perşembe 19:54
Erzurumspor Dadaşlar'ın yüzünü ne zaman güldürecek?






Erzurumspor Dadaşlar'ın yüzünü ne zaman güldürecek?

Karda, kışta, çamurda takımını yıllardır yalnız bırakmayan Erzurumspor taraftarı, takımlarını artık layık olduğu yerde görmek istiyor. Taraftar, yönetim ve STK desteğini yıllardır en zorlu maçlarda bile arkasına alan takımın Süper Lig'e çıkmaması için bir neden bulunmadığını söyleyen işadamı Ali Demirhan 'Bu konuda iş, siyaset ve sanat dünyası Erzurumspor'un etrafında kenetlenmeli, Erzurumspor yeniden Türk futbolunun en iyi Anadolu takımlarından biri olmalı, bunun için Erzurum'da ne gerekiyorsa yapılmalı' dedi.

ERZURUM BUNU HAK ETMİYOR

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta mücadele eden Erzurumspor'un 27 puanla yedinci sıraya inmesini değerlendiren Demirhan şunları söyledi: 'Bir Anadolu Takımının Süper Lig'e yükselmesi kolay değil elbet, çok sayıda etkenin bir arada olması lazım. 1998-1999 yılı Erzurumspor adeta bir destan yazarak bu başarıyı yakaladı. O zorlu dönemde Erzurumspor'da 1. Lig tecrübesi olan tek kişi vardı, Aradan geçen 15 yıl boyunca yeni başarılara, şampiyonluklara hasret duyan bir taraftar kitlesi var. Üstelik Türkiye'nin her yerinde genç bir taraftar kitlesi Palandöken Kartalları'nı yıllardır dört gözle bekliyor. Ne Erzurum, ne de yüzbinlerce taraftar mevcut durumu hak etmiyor. Türkiye'nin en iyi 10 alt yapı tesislerinden birine sahip Erzurumspor'u Süper Lig'te alkışlamak istiyoruz.'

Erzurumspor'un Türk futbolunun en centilmen takım olarak bilindiğini söyleyen Ali Demirhan 'Türk futbolunun son yıllarda en çok tartışılan konusu şiddet ve holiganizdir. Bunun panzehiri Erzurum'un hoşgörü iklimidir. Erzurumspor Süper Lig'te görmeye hasret kaldığımız centilmenliği, sahalardaki dostluğu yeniden canlandıracak potansiyele sahip. Bu özelliklerini artık Süper Lig sahalarında sergilemeli. Erzurumspor yönetimi son yıllarda hangi futbolcuyu istediyse alındı, gerekirse yabancı futbolcu takviyesiyle Dadaşlar'a yeni zaferler, galibiyetler yaşatabilecek imkanlara sahip' dedi.
Son Güncelleme: 19.02.2015 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.