Fenerbahçe Kadıköy'de rekor kırdı

Fenerbahçe’de bugün kadın ve çocuk taraftarlarla oynanacak olan Çaykur Rizespor maçı biletlerinin erkenden tükenince taraftar kızdı

27 Nisan 2014 Pazar 09:09
Fenerbahçe Kadıköy'de rekor kırdı






Fenerbahçe Kadıköy'de rekor kırdı

Fenerbahçe Çaykur Rize Maçı için geri sayım başladı. Sarı-Lacivertli ekip Süper Lig Şampiyonluğunu bu maç sonunda ilan edebilir. Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek Fenerbahçe’de bu maçtan puan alınması durumunda şampiyonluğun kesinleşecek olması,sarı-lacivertli taraftarların biletlere olan ilgisini artırdı.

Cezası nedeniyle yarın Çaykur Rizespor karşısına bayan ve çocuk taraftarların desteğiyle çıkacak olan Fenerbahçe’de maçın biletleri tükenmiş durumda. Bugün uzun kuyrukların olduğu Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda adeta bilet alabilme mücadelesi vardı. Bilet alan taraftarlar yarın oynanacak maçın heyecanını şimdiden yaşarken, bilet alamayan Fenerbahçeli taraftarlar ise stadın yanındaki Fenerium mağazasının kapatılan kepenklerini yumruklayarak tepki gösterdi. Staddan yapılan anonsla biletlerin tükendiğini bildiren yetkililer, taraftarların bilet sırası bekleyip mağdur olmaması için stat etrafından ayrılmasını istedi.

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında kadın ve çocuklar önünde Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak maçta tribünlerde yaklaşık 55 bin sarı-lacivertli taraftarın olacağı bildirildi.

MAÇA ÖZEL PANKART HAZIRLANDI

Öte yandan; Fenerbahçe takımı 27 Nisan Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Ç. Rizespor ile oynayacağı maça özel pankartla çıkıyor. 500'ü aşkın fotoğrafla sezonun panoramasının hazırlandığı pankartta, Fenerbahçe Spor Kulübü ile özdeşleşmiş "Biz Bir Aileyiz" sözü yazıyor. Sahadan, soyunma odasından, kamplardan fotoğrafların yanı sıra Fenerbahçe için büyük önem taşıyan Cadde yürüyüşü, Anıtkabir ziyareti, Adalete Fener Yak kampanyası da bu özenle seçilen fotoğraflar arasında yer buldu.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.