Galatasaray'ın genç yıldızı 16 yaşında ama 70 golü var

  Galatasaray'ın genç yıldızı Mustafa Kapı 16 yaşında ancak 70 golü bulunuyor.

25 Aralık 2018 Salı 09:56
Galatasaray'ın genç yıldızı 16 yaşında ama 70 golü var






Galatasaray'ın genç yıldızı 16 yaşında ama 70 golü var

    Galatasaray'ın genç yıldızı Mustafa Kapı 16 yaşında ancak 70 golü bulunuyor.Galatasaray'ın Sivasspor'u yendiği maçın uzatma bölümünde oyuna giren Mustafa Kapı, 16 yıl 4 ay 15 günle Galatasaray tarihinin Süper Lig’de forma giyen en genç futbolcusu oldu.Futbola 11 yaşında Denizli’de başlayan 2002 doğumlu oyuncu, 12 yaşında Galatasaray altyapısına geçti.14 yaşında, Riekerink yönetiminde 8 Ekim 2016’da Levski Sofya ile oynanan hazırlık maçında süre aldı. Mustafa Kapı, genç yaşında attığı gollerle de dikkat çekiyor.Farklı yaş kategorilerinde toplamda 158 maçta forma giyen orta saha oyuncusu, 2’si Ay-Yıldızlı Mustafa Kapı, formayla olmak üzere 70 gole imza attı.

   Galatasaray'ın genç oyuncusu GS TV’ye açıklamalarda bulundu Mustafa Kapı şunları söyledi:“Ben öncelikle hocama teşekkür etmek istiyorum. Beşiktaş maçı ile başlayıp ardından iki kupa mücadelesinde ve bugünkü maçta bana kadroda yer verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin. Maç boyunca ağabeylerim çok iyi mücadele ederek haklarıyla kazandı. İnşallah sezon boyunca böyle devam edip şampiyon olmak istiyoruz.

Ben daha önce kupa maçında oyuna girecektim fakat bazı talihsizlikler oldu. Bugün de hocam sağ olsun forma giyme şansını bana tanıdı. Oyuna girdiğim an inanılmazdı, çok mutlu oldum. Benim için tarif edilemez bir duyguydu. İnşallah çok çalışarak daha iyi yerlere geleceğim. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Çok çalışarak güvenlerini boşa çıkarmayacağım."

Fanatik

Son Güncelleme: 25.12.2018 08:39
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayMustafa Kapı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.