İsviçre Kupası'nın sahibi FC SİON oldu

Zafer ATAMER, İsviçre-(Fotoğraflı) FC Sion, FC Basel'i 3-0 mağlup ederek İsviçre Kupası'nın sahibi oldu. Maçın ikinci yarısı başlamadan önce FC Sionlu taraftarların sahaya patlayıcı madde atmaları yüzünden hakem maçı 15 dakika...

07 Haziran 2015 Pazar 18:02
İsviçre Kupası'nın sahibi FC SİON oldu






Zafer ATAMER, İsviçre-(Fotoğraflı)



FC Sion, FC Basel'i 3-0 mağlup ederek İsviçre Kupası'nın sahibi oldu.

Maçın ikinci yarısı başlamadan önce FC Sionlu taraftarların sahaya patlayıcı madde atmaları yüzünden hakem maçı 15 dakika geç başlattı.

Sion yöneticilerinin ellerinde bulunan megafonlarla taraftarları sakinleştirmesi üzerine müsabaka kaldığı yerden devam etti. Müsabakanın 18'inci dakikasında Konate'nin attığı golle FC Sion 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla son buldu. 49'uncu dakikada Fernandes'in golü ile Sion durumu 2-0 yaptı. Elde edilen bu skorla mücadele FC Sion'un eline geçmiş oldu. 59'uncu dakikada Carlitos'un kaydettiği golle Sion durumu 3-0 yaptı. FC Sion - FC Basel maçı 3-0 Sion'un üstünlüğü ile son buldu. Alınan bu sonucun ardından FC Sion 2014-2015 İsviçre Kupası'nın sahibi oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.