İzmir Rota Kolejı'nden Dostluk Mesajı

KADINLAR Voleybol 2'nci Ligi A Grubu'nda pazar günü Ege derbisinde Seramiksan'ı ağırlayacak Rota Koleji'nde Başkan İsmail Yavuz dostluk mesajları verdi. "Önemli olan sonuç değil, dostluk" diyen Başkan Yavuz, rakiplerini en iyi...

17 Ekim 2014 Cuma 12:11
İzmir Rota Kolejı'nden Dostluk Mesajı






KADINLAR Voleybol 2'nci Ligi A Grubu'nda pazar günü Ege derbisinde Seramiksan'ı ağırlayacak Rota Koleji'nde Başkan İsmail Yavuz dostluk mesajları verdi. "Önemli olan sonuç değil, dostluk" diyen Başkan Yavuz, rakiplerini en iyi şekilde misafir edeceklerini belirtti, "İzmir'de kazanan iki kulübün dosluğu olacak" dedi. Sezon öncesi düzenledikleri Profball Voleybol Turnuvası'na katılan Turgutlu temsilcisi Seramiksan'la dostluklarının pekiştiğini hatırlatan Başkan Yavuz, şöyle devam etti:
"Rakibimiz geçen sezon Dörtlü Final oynayan kadrosunu büyük ölçüde korurken, önemli takviyelerle iyice güçlendi. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.