Kartal, Antalya Arena'da şov yaptı: Antalyaspor 1 - Beşiktaş: 5

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş, Antalya Arena Stadı'nda karşı karşıya geldi. Antalya Arena Stadı'nda oynanan ilk maçta, Beşiktaş rakibini 5-1'le geçmeyi bildi.

26 Ekim 2015 Pazartesi 21:26
Kartal, Antalya Arena'da şov yaptı: Antalyaspor 1 - Beşiktaş: 5






Kartal, Antalya Arena'da şov yaptı: Antalyaspor 1 - Beşiktaş: 5

 
Antalya Arena'daki karşılaşma Beşiktaş'ın 5-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Böylece lider Beşiktaş, rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 4 puan önünde 9.haftayı tamamladı.
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftası Antalyaspor - Beşiktaş maçı ile tamamlandı.

Beşiktaş'ın gollerini 14'te Necip, 27 ve 63'te Mario Gomez ile 72'de Olcay Şahan atarken Antalyaspor adına tek gol 21. dakikada Samuel Eto'o'dan geldi.

Bu sonuçla Beşiktaş 22 yaptı ve takipçileri Fenerbahçe ile Galatasaray'ın birbirleri ile berabere kaldığı haftada liderliğini sürdürdü. Antalyaspor ise 14 puanda kaldı.

Lig'in 10. haftasında Beşiktaş sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Antalyaspor ise deplasmanda Akhisar Bld.'nin konuğu olacak.

MAÇ ADETA GOLLE BAŞLADI

Beşiktaş maça golle başladı dersek yanılmayız. 14. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Quaresma'nın ortasını kaleci Mbolhi yumrukladı. Pozisyonun devamında ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Necip'in kaleye sert şutu golle sonuçlandı: 0-1.

ETO'O'DAN FÜZE

Antalyaspor'un yanıtı ise gecikmedi. 21. dakikada Emrah Başsan sağdan ceza alanına girmek istedi ancak İsmail izin vermedi. Seken top Eto'o'nun önünde kaldı. Kamerunlu yıldız da müthiş bir şutla topu ağlara gönderdi: 1-1

TEKMEYE KAFA SOKTU, GOLÜ BULDU

Adeta gol düellosu şeklinde geçen ilk yarım saatte Beşiktaş bir kez daha ağları buldu. 27. dakikada sağ kanatta top rakibinden çalan Quaresma, ceza alanına girdi. Kale ağzına ortasını kaleci tokatladı ancak hamlesi yeterli olmayınca Gomez tekme yemesine rağmen kafayla boş kaleye gönderdi: 1-2.

ŞUTLAR KİLİDİ AÇAMADI

33'te Guilherme, 34'te ise Samuel Eto'o'nun şutları kaleci Tolga'da kaldı. 42'de ise Beşiktaş, Quaresma'nın sağ çaprazdan ceza alanına girip, pas vermek yerine şut çekmeyi denemesi nedeniyle 4. golden oldu.

SANKİ PREMİER LİG!

45. dakikada Oğuzhan'ın Henry'vari vuruşunu Antalyaspor kalecisi Mbolhi Schmeichel gibi kurtarınca ilk yarı 2-1 Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlandı.

ALMAN BİRLİĞİ!

Beşiktaş'ın golleri ikinci yarıda da durmadı. 63. dakikada perdeyi Gomez açtı. Beck'ın sağdan getirdiği ve kale ağzına kestiği topu tek dokunuşla ağlara gönderen Alman yıldız skoru 3-1. yaptı.

OLCAY 4'Ü GETİRDİ

Golden 10 dakika sonra Olcay ve Oğuzhan'ın şık paslaşmaları, Olcay'ın soldan ceza alanın girip net bir vuruşla takımının 4. golünü atması ile sonuçlandı: 1-4.

KAPANIŞ CENK'TEN

Maçta kapanışı 90. dakikada Cenk yaptı. Sağdan Kerim Frei'nin şık çalımlarla çizgiye kadar indirdiği topla altıpas gerisinde buluşan Cenk Tosun sert bir şutla topu ağlara gönderdi: 1-5.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 5-1 Beşiktaş üstünlüğü ile sona erdi.
Son Güncelleme: 26.10.2015 21:31
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşAntalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.