TÜFAD Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği başladı

Kamil ATALAY/MANAVGAT (Antalya), () – TÜRKİYE Futbol Antrenörleri Derneği’nin (TÜFAD) 50’nci yıl etkinlikleri kapsamında Antalya'nın Manavgat İlçesi’nde düzenlediği 'Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği' başladı....

02 Nisan 2015 Perşembe 20:16
TÜFAD Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği başladı






Kamil ATALAY/MANAVGAT (Antalya), () – TÜRKİYE Futbol Antrenörleri Derneği’nin (TÜFAD) 50’nci yıl etkinlikleri kapsamında Antalya'nın Manavgat İlçesi’nde düzenlediği 'Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği' başladı.
TÜFAD’ın '50'inci yılda 50 bin çocuk' projesi kapsamında düzenlenen 'Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği' Manavgat İlçesi’ne bağlı Side Sueno Otel'de açılış toplantısıyla başladı. TÜFAD şubelerinin seçtiği 2002 doğumlu 400 çocuktan oluşan 27 takımın katıldığı şenlikte, yetenekli çocuklardan 6 grup oluşturulacak ve Çanakkale Zaferi'nin 100’üncü yılı dolayısıyla Çanakkale'de yapılacak turnuvaya katılmaya hak kazanacak. Şenlik, 5 Nisan'da sona erecek.
TÜFAD Genel Sekreteri Alaaddin Naganlu, TÜFAD olarak 50’nci yıla özel çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Bugün de Antalya'da '50’nci yılda 50 bin çocuk' projemiz kapsamında şenlik düzenliyoruz. Şubelerimizde ön eleme yapılan ittifak karmalarını burada topladık. Burada şubeler arası müsabakalar yaparak 2002 doğumlu çocuklarımız arasında veri tabanı oluşturacağız. Bu çocuklarımızı kayıt altına alarak Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Şu anda yaklaşık 400 çocuğumuzu 3 günlük bu turnuvada göreceğiz. Daha sonra buradan seçeceğimiz gruplar, Çanakkale Zaferi'nin 100’üncü yılı dolayısıyla Çanakkale’de düzenleyeceğimiz turnuvaya katılacak" dedi.
Bu yıl 3'üncüsünü düzenleyecekleri Olgunlar Turnuvası’nın da 7 Nisan'da başlayacağını aktaran Naganlu, “Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’nin ardından Olgunlar Turnuvamızı yapacağız. Bu turnuvamız geçen senelerde büyük ilgi görmüş ve ses getirmişti. Bu turnuvaya başta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli takım antrenörleri, teknik direktörler, eski futbolcularımızı davet ettik" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.