Durum çok ciddi, Facebook yalanı çığ gibi yayılıyor...

Durum Çok Ciddi yalanı, darbe girişiminin ardından sosyal medyada çığ gibi yayılıyor. Oysa ne böyle bir uygulama var ne de böyle bir bildirge...

19 Temmuz 2016 Salı 00:37
Durum çok ciddi, Facebook yalanı çığ gibi yayılıyor...






Durum çok ciddi, Facebook yalanı çığ gibi yayılıyor...


Son Dakika Haberleri, Facebook spamcılarının uydurduğu 'Bildirge' sosyal medyada çığ gibi yayılırken, kullanıcıları da zor durumu düşürüyor.

Spamcıların sık sık başvurduğu bu yöntem ilk kullanıcının popülaritesini yükseltirken küçük gruplar içerisinde uyarı metinlerinin hızla yayılmasıyla ilgili birbirinden ilginç geyikler üretiliyor....

Durum çok ciddi geyikleri içinde 'Durum çok ciddi, hala evlenemedim', Durum Çok Ciddi kedimi bulamıyorum, Durum Çok ciddi yolda çevirme var facebook paylaşımlarından sen mi sorumlusun diye sordular' Durum ciddi, yazılanlardan ben değil darbeciler sorumlu' yazıları dikkat çekti. Son iki gündür dolaşan 'Durum Çok Ciddi uyarısında ise bakın neler söyleniyor..

Durum çok ciddi. Yapmadığımız bir paylaşım yüzünden ceza almamak için, Jandarma Genel Komutanlığı Bilişim Suçları Sosyal Ağ Bildirgesi çerçevesinde, Facebook'un güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP, fotoğraflarım, paylaşımlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasa dışı bir şekilde sahte kişilerce kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Facebook sorumludur. Bu hesabımdan başka bir hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin buna göre yapılmasını tarafınıza arz ederim.
NOT:Paylaşmayın. Kopyalayıp durum bildirgesi olarak yapıştırın. TARİH SAAT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.