Google Glass için oyun sürprizi

Google Glass teknolojisi içerisinde iletişimden multi medyaya oyundan güncel verilere hadar sınırsız bilgi ve veri kaynağı yüklüyor

29 Ocak 2014 Çarşamba 23:15
Google Glass için oyun sürprizi






Google Glass için oyun sürprizi

Google Glass teknolojisi içerisinde iletişimden multi medyaya oyundan güncel verilere hadar sınırsız bilgi ve veri kaynağı yüklemeye başladı. Google Glass teknolojisi için geliştirilen 5 yeni oyun ise,  Google Glass geliştiricilerine ilham vermeyi umuyor.

GLASS OYUNLARI İÇİNDE NELER VAR?

Google Glass içindeki oyunlar henüz test niteliğinde olsa da, gelecek için umut veriyor. Google  bu oyunlar aracılığıyla potansiyel yazılımcılara gözlükle ne gibi oyunların oynanabileceği gösteriliyor.
Oyunlar arasında yer alan Tenis, kafanızı raket gibi kullanmanızı sağlıyor. Glass’ta yer alan jiroskop ve ivmeölçer yardımıyla oyuncunun kafasının hareketleri raket hareketlerine dönüştürülüyor. Balance adı verilen başka bir oyun bir yığın şekli düşürmeden hareket ettirmeyi amaçlıyor. Clay Shooter kafanızı hareket ettirerek ve “Pull!” komutu vererek havadaki çamurdan yapılmış güvercinleri vurmanızı konu alıyor. Matcher bir kart eşleştirme oyunu olarak dikkat çekerken Shape Splitter da ellerinizi kullanarak havadaki şekilleri kesmenizi sağlıyor.

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.