Popüler oyun Crysis grev'de

Türkiye’den Cevat, Avni ve Faruk Yerli kardeşler tarafından kurulan ve Crysis grev başlattı

08 Ağustos 2014 Cuma 12:15
Popüler oyun Crysis grev'de






Popüler oyun Crysis grev'de


Türkiye’den Cevat, Avni ve Faruk Yerli kardeşler tarafından kurulan ve Crysis ile dünya çapında büyük bir üne kavuşan Crytek’te grev başladı.

Crysis ile tüm dünyanın tanıdığı bir oyun stüdyosu haline gelen Crytek’in bir süredir finansal sorunlarla mücadele ettiği söyleniyordu. Avni Yerli daha önce tüm bu iddiaları yalanlamıştı.

Popüler oyun sitesi Kotaku, Crytek’te işlerin yolunda gitmediğini yazmaya devam ediyor. Sitenin son haberine göre, 100 kişi olduğu belirtilen Crytek İngiltere çalışanlarının büyük bir bölümü, maaşlarını zamanında alamadıkları için işe gitmeyi bıraktı.

Crytek ile Microsoft arasında lisans sözleşmesi konusunda çıkan anlaşmazlığın, Ryse’ın devam oyununu rafa kaldırdığı da gelen haberler arasında.

Crytek, finansal çıkmazdan kurtulabilmek için Deep Silver tarafından satın alınmaya sıcak bakıyor olabilir. Kaldı ki, stüdyonun Nottingham’daki ofisinde çalışan ve şu an grevde olan çalışanların büyük bir bölümünün bunu istediği söyleniyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.