Turkcell Global Bilgi Artvin’de Üçüncü Yılını Kutluyor

Turkcell Global Bilgi 150 kişiyle Ziraat Bankası ve Halkbank müşterilerine hizmet verdiği Artvin’deki çağrı merkezinin 3. yaşını kutluyor

05 Eylül 2014 Cuma 21:33
Turkcell Global Bilgi Artvin’de Üçüncü Yılını Kutluyor







Avrupa’nın en iyi çağrı merkezi Turkcell Global Bilgi, 2011 senesinde yatırım gerçekleştirdiği Artvin’de 3. yılını kutluyor. Ziraat Bankası ve Halkbank müşterilerine hizmet veren merkez, Artvin’de geçtiğimiz yılın en yüksek prim ödeyen şirketlerinden biri olurken, aynı zamanda şehirde en fazla istihdam yaratan şirketler sıralamasında ikinci olmuştu. Kuruluş aşamasında 50 kişi ile hizmet vermeye başlayan merkez, bugün 150 kişiye istihdam sağlıyor.

Ayda 600 bin çağrı
Çalışanlarının % 80’i kadın, %20’sinin erkek olduğu merkezde aylık ortalama 600 bin çağrı gerçekleştiriliyor.
Turkcell Global Bilgi Yeni Operasyonlar Müdürü Seyhan Kamçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Turkcell Global Bilgi olarak Karadeniz’deki ilk yatırımımız olan Artvin lokasyonumuzda 3 yılı önemli başarılarla geride bırakmış olmaktan ötürü son derece mutluyuz. Burada yüzlerce gencimize iş imkanı tanıyor, şehrin ekonomisinin canlanmasına önemli katkılar sağlıyoruz. Son derece modern bir çalışma ortamı hedefleyerek kurduğumuz Turkcell Global Bilgi Artvin Çağrı Merkezi’yle hem Artvin’in hem de ülkemizin geleceğine yatırım yaptığımıza inandık. 3 senenin sonunda gerçekleştirdiğimiz işlere baktığımızda da bu inancımızda ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha anlamış olduk. Bu merkezlerimizde elde ettiğimiz başarı hizmet verdiğimiz Ziraat Bankası ve Halkbank için farklı iki ilde yeni çağrı merkezleri açmamıza vesile oldu. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Artvin’e yatırım yapmaya, gençlerimize, kadınlarımıza yeni istihdam alanları oluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Son Güncelleme: 05.09.2014 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.