Vodofone'dan aileye özel kampanya

Vodafone, 'Mutlu Ailem' kampanyası ile ailelerin operatörü olmaya hazırlanıyor

07 Eylül 2014 Pazar 16:29
Vodofone'dan aileye özel kampanya






 Haziran itibariyle 20,4 milyon aboneye ulaşan Vodafone Türkiye, şimdi de ailesiyle birlikte Vodafone’a geçmek isteyenlere özel düzenlediği “Mutlu Ailem” kampanyasıyla, ailelerin operatörü olmaya hazırlanıyor.


Türkiye’de sadece Vodafone tarafından sunulan ve ailesiyle birlikte Vodafone’a geçenlere özel olarak tasarlanan kampanyadan yararlanmak isteyenler kampanya kapsamındaki Vodafone faturalı tarifelerden birini aldıklarında, ihtiyaçlarına göre seçtikleri ikinci faturalı hatta yüzde 50 indirimli sahip oluyor. 
Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Türkiye, birey ve kurumların ardından şimdi de ailelere yönelik bir dizi kampanyayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Türkiye pazarına girdiği 2006 yılından bu yana abone sayısını yüzde 66 oranında artıran şirket, “Mutlu Ailem” adlı yeni kampanyasıyla, faturalı hat alanlara ikincisini yüzde 50 indirimli sunuyor. Eylül ayı boyunca devam edecek kampanyadan yararlanmak isteyen aile bireyleri, Vodafone’un farklı ihtiyaç gruplarına hitap eden FreeZone, Devreden, Devreden Komple, Red Classic, Red Extra ve Esnaf tarifelerinden birini seçebilecekler. Kampanya kapsamında, numarasını Vodafone’a taşıyan ve halihazırda Vodafone’lu olan aileler, Samsung Galaxy S3 Mini akıllı telefonu yüzde 50 indirimli olarak ve Red Classic tarifesine ek ayda sadece 11 TL’ye satın alabilecek. Ayrıca, Vodafone’lu aileler için, Avantaj Cepte Uygulaması üzerinden KFC Zinger Menü 24,90 TL’ye sunulacak.
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi: 
“Vodafone olarak, Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonumuzla hedeflerimizde kararlılıkla ilerliyoruz. Abonelerimiz tarafından tavsiye edilme konusunda lider olmayı hedefledik ve bunu da başardık. Vodafone’a geçerek bu mutlu ailenin parçası olmak isteyen aileler için yeni bir kampanya başlattık. Bu ‘aile hareketimiz’ kapsamında, farklı ihtiyaçlara yönelik olarak sunduğumuz FreeZone, Devreden, Devreden Komple, Red Classic, Red Extra ve Esnaf tarifeleriyle ailelerin operatörü olmaya hazırlanıyoruz. Türkiye’de sadece Vodafone’un sunduğu bu kampanyayla, ailesiyle birlikte Vodafone’a geçenlere özel olarak, bir faturalı hat tarifesi alana ikinci faturalı hat tarifesini yarı fiyatına sunuyoruz. Öte yandan, Vodafone aboneleri, aile yakınlarına referans olarak onların da yüzde 50 indirimle Vodafone’a gelmelerini sağlayabiliyor. Aile kampanyamıza cazip cihaz tekliflerini de dahil ettik. Buna göre, numarasını Vodafone’a taşıyan ve halihazırda Vodafone’lu olan ailelere özel Samsung Galaxy S3 Mini akıllı telefonu yüzde 50 indirimli olarak ve Red Classic tarifesine ek ayda sadece 11 TL’ye sunuyoruz. Vodafone olarak, yenilikçi ürün ve servislerimizle abonelerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.” 


20,4 milyon abonelik büyük aile 
Vodafone Türkiye'nin toplam abone sayısı, 2014-15 mali yılının ilk çeyreğinde 20,4 milyona yükseldi. Şirketin bu çeyrekte abone bazındaki akıllı cihaz penetrasyonu ise geçen yılın aynı dönemine göre 10,3 puan artışla yüzde 36’lık seviyeye yükselirken, veri gelirleri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50 arttı. Dijital bağlantılı yaşamı aboneleri için kolaylaştıran Vodafone Türkiye, abonelerini kayıtsız şartsız memnun etme hedefiyle sunduğu ürün ve hizmetler sayesinde Net Tavsiye Skoru’ndaki lider konumunu sürdürüyor. Nisan 2014’te 20 milyon abone eşiğini geçerek önemli bir başarıya imza atan şirket, 20 milyonuncu abone kutlamaları çerçevesinde abone profilinin “ilk”lerini ve “en”lerini temsil eden kullanıcılarını ödüllendirmişti

Son Güncelleme: 07.09.2014 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.