Abdurrahim Albayrak: 3 puan alıp Türkiye'ye döneceğiz

06 Kasım 2012 Salı 17:31
Abdurrahim Albayrak: 3 puan alıp Türkiye'ye döneceğiz






İSTANBUL (CİHAN)- UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Romanya'da CFR Cluj ile karşılaşacak Galatasaray, bu ülkeye gitti. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, CFR Cluj maçından 3 puan alıp Türkiye'ye döneceklerini söyledi.

Romanya temsilcilerinden CFR Cluj ile UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. maçını yapacak Galatasaray, Atatürk Havaalanı'ndan özel uçakla, bu ülkeye hareket etti.

Yolculuk öncesinde basın mensuplara kısa bir açıklama yapan yönetici Abdurrahim Albayrak, zor bir deplasmana gittiklerini belirterek, Türk Telekom Arena'da oynadığımız Cluj maçında çok şanssız bir şekilde hava şartlarının da engel olmasıyla berabera kalmıştık. Allah'ın izniyle Romanya'dan 3 puan alıp Türkiye'ye döneceğiz. Buna göre hazırlandık. ifadelerini kullandı.

Teknik ekip ve oyuncular ise maçla ilgili yorum yapmazken, bazı taraftarlar da sarı - kırmızılı oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.