AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Teşkilatı muhtarların sıkıntılarını dinliyor

05 Aralık 2012 Çarşamba 13:33
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Teşkilatı muhtarların sıkıntılarını dinliyor






KASTAMONU (CİHAN)- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kastamonu Merkez İlçe Teşkilatı, il merkezindeki mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, sıkıntılarını birebir yerinde tespit ediyor.

İlk olarak Kırkçeşme Mahallesi'ni ziyaret eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk ve yönetimi kurulu üyelerine Muhtar Tahsin Sakallıoğlu, Kırkçeşme´nin öncelikli sorunun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi. Mahalle sakinlerinin maddi imkanlarının diğer yerlere göre çok düşük olduğunu aktaran muhtar, bu yüzden eski ve tarihi evlere ev sahiplerinin bakım yapamadığını ve çürümeye terk edildiğini, ilgili kurumların bir araya gelerek mahalle için köklü bir çözüm üretmesi gerektiğini dile getirdi.

Daha sonra Hisarardı Mahallesi´ni ziyaret eden AK Parti heyeti, muhtar Ali Ortaoruç´tan mahallenin sıkıntılarını dinledi. Muhtar Ortaoruç, Sinanbey Camii´nden başlayarak Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi´ne kadar sokak sağlıklaştırılmasının yıllardır yapılacak diye söylendiğini, ama yapılmadığını ve şehrin yüz akı olan bu cadde için yapılacak projenin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Son olarak Esentepe Mahallesi Muhtarı Recai Karandı´yı ziyaret eden AK Partililer, eski okul binasının değerlendirilmesi, doğalgaz ve Suluceviz deresinin temizlenmesi konularındaki talepleri dinledi.
Ziyarette söz konusu kurumlarla telefon görüşmesi yapan Öztürk, Milli Eğitim Müdürümüz, eski okul binasını bir ay içinde kültür merkezi yaparak kurs açmak istediklerini söyledi. dedi. DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise derenin temizlenmesi konusunu çözeceklerini ifade etti.

Ziyaretleri değerlendiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk, teşkilat olarak mahallelerin sorunlarıni yetkili ağızdan dinlediklerini, eksikliklere göre ileriye dönük her mahalle için ayrı bir proje çalışması yapacaklarını ifade etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.