AK Partili Topçu: Falezler ranta kurban ediliyor

14 Temmuz 2011 Perşembe 00:36
AK Partili Topçu: Falezler ranta kurban ediliyor








AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topçu, Antalya şehir merkezindeki Konserve koyu falezlerinin ranta kurban edildiğini ileri sürdü. Muratpaşa ve Büyükşehir belediyelerinin koydaki tehlikeyi görmezden geldiğini savunan Topçu, falezlerde yaşanan çatlaklıklarda ve çökmelerde CHP'li belediyelerin ihmali olduğunu iddia etti.

Sivil toplum örgütlerine çağrıda bulunan Mesut Topçu, 'Antalya'nın incisi' dediği Muratpaşa'da 'eşi ve benzeri bulunmayan' falezlerin talan edildiğini belirtti. Topçu yaptığı yazılı açıklamada, "AK Partili belediyelerin her icraatını mahkemelere taşıyan, kamuoyunda sanki yanlış işler yapılıyor havası yayan sivil toplum örgütleri şimdi neredeler? Bu kadar büyük hatalar yapılıyorken, kentin en önemli noktalarını ranta kurban eden belediye başkanlarına neden ses çıkarmıyorlar? Antalya'nın zenginlikleriyle övünmekten başka bir icraatı olmayan Büyükşehir Belediye Başkanı nerede? Yaz gelince falezler unutuldu mu?" diye sordu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.