Aktif Eğitimciler Sendikası'nın üye sayısı 20 bine ulaştı

06 Kasım 2012 Salı 18:38
Aktif Eğitimciler Sendikası'nın üye sayısı 20 bine ulaştı






YOZGAT (CİHAN)- Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe, sendikanın üye sayısının 20 bine ulaştığını ve bu sayının her geçen gün arttığını söyledi.

Yozgat Özel Ergin Koleji Salonu'nda Aktif Eğitimciler Sendikası Yozgat Şubesi tarafından düzenlenen 'Sendika Tanışma Toplantısı'na katılan Başkan Bahçe, burada yaptığı konuşmada sendikanın çalışmalarına değindi. Bahçe, Aktif Eğitimciler Sendikası olarak eğitimin tüm alanlarıyla ilgili olumlu ve olumsuz gelişmelerle ilgiliyiz. Sendikamız eğitimin sorunlarına çözüm bulma konusunda çözüm makamlarına bilimsel çözüm önerileriyle destek olmaya devam edecektir. Sendikamız, öğretmenlerimizin özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi, mesleki saygınlığın öğretmenlerimizin hak ettiği nitelikli düzeye çıkartılması, düşünce ve inanç özgürlüğünün dünya standartlarında yaşanabilmesi, idarenin işlemlerinde hukukun üstünlüğü ilkesinden taviz verilmemesi, atama ve görevlendirmelerde liyakat esasına riayete edilmesi için tüm imkanlarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuları öncelik olarak belirleyen tüm kişi ve kurumlarla işbirliğine açık olduğumuzu da belirtmek isterim. Ayrıca eğitim çalışanlarının özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve eğitimin diğer sorunlarının giderilmesi yönünde de çalışmalarımız devam ediyor. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.