ALDÖBİR Başkanı Şahin, ALTSO başkan adaylığını açıkladı

29 Kasım 2012 Perşembe 18:24
ALDÖBİR Başkanı Şahin, ALTSO başkan adaylığını açıkladı






ANTALYA (CİHAN)- AK Parti Alanya ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Alanya Dövizciler Birliği (ALDÖBİR) Başkanı Mehmet Şahin, yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı toplantıda, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) başkan adaylığını açıkladı.

Şubat ya da Mart ayında yapılması planlanan ALTSO seçimi için adaylığını Alanya Kültür Merkezi (AKM)'nde açıklayan Şahin, yaklaşık 20 yıldır Alanya'da ticaret yaptığını belirtti. Şahin, yıllardır ticaretin içinde olan tüccarların ortak sorunlarını bilen ve paylaşan bir kişi olarak, bu onurlu göreve aday olduğunu açıkladığını dile getirdi.

Devlet ve sivil toplum kuruluşları ile oda arasında sağlıklı bir köprü oluşturmak istediğini dile getiren Şahin, ALTSO'yu, üyelerin sadece aidat ödedikleri ve seçimden seçime hatırlandıkları bir kurum olmanın ötesine taşıyıp, günlük yaşamın içinde aktif bir kurum haline getireceğiz. dedi.

Şahin'e sivil toplum örgütlerinin bazı başkanları da katılarak destek verirken, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da katılarak destek verdi. Şahin'in adaylığını açıklamasının ardından, programa katılanlara kokteyl alanında aşure ikram edildi.



CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.