Alman ve Belçikalı bisikletçiler günlük 126 kilometre pedal çeviriyor

29 Kasım 2012 Perşembe 12:53
Alman ve Belçikalı bisikletçiler günlük 126 kilometre pedal çeviriyor






ANTALYA (CİHAN)- Belçikalı ve Alman bisikletçiler kış antrenmanlarını Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapıyor. Alman ve Belçikalı bisiklet sporcuları Side-Oymapınar, Oymapınar-Altınbeşik Mağarası arası günlük 126 kilometre pedal çeviriyor. Bisikletçiler, antrenmanlarını yağmurlu havada da aralıksız sürdürüyor.

Belçika Hasselt Sağlıklı Yaşam Derneği ve Bisiklet Kulübü Başkanı Dr. Gunter Ferrari, 60 sporcu ile birlikte 2 haftadır Manavgat-Altınbeşik Mağarası ile Manavgat-Alanya arası günlük 126 kilometre pedal çevirdiklerini söyledi.

Geçmiş yıllarda kış dönemi antrenmanlarını İtalya, Fransa ve İspanya'da yaptıklarını belirten Ferrari, Antalya'nın kışın bisiklet sporu antrenmanları için elverişli bir şehir olduğunu kaydetti. Ferrari, Side-Oymapınar, Oymapınar-Altınbeşik Mağarası arası bisiklet parkuru alanları çok güzel. Pedal çevirirken doğal güzellikleri görmek bisiklet sporcularına heyecan veriyor. diye konuştu.

Almanya Bisiklet Federasyonu As Başkanı Toni Kirsch, kışın Türkiye'de Kapadokya bölgesi ile Antalya'nın Manavgat ve Alanya ilçelerinin bisiklet sporuna en elverişli yerler olduğunu söyledi. Kirsch, bazı Alman bisiklet spor takımları ve amatör sporcuların kışın pedal çevirmek için Alanya ve Manavgat'a geldiğini kaydetti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.