Almanya cumhurbaşkanından gönüllülere liyakat nişanı

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:38
Almanya cumhurbaşkanından gönüllülere liyakat nişanı






BERLİN (CİHAN)- Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck, gönüllü hizmetlerde bulunan vatandaşlara liyakat nişanı verdi. Toplumu, yardım etmeye teşvik eden Gauck, Toplumumuzun gönüllülüğe ihtiyacı var, gönüllülüğün de topluma. diye konuştu.

Başkentteki Bellevue Sarayı'nda vatandaşları ödüllendiren Cumhurbaşkanı, Türk psikolog Kazım Erdoğan´ın da aralarında bulunduğu toplam 26 kişiye liyakat nişanı verdi. Gönüllülüğün sosyal refah için esas olduğunu dile getiren Gauck, gönüllü çalışmanın ayrıca varlıklı yapacağını belirterek, Zenginlik hakkında harika olan bir şey: Biz paylaştıkça o azalmıyor, tam tersine daha da artıyor. dedi.

Cumhurbaşkanı Gauck´un elinden liyakat nişanını alan psikolog Kazım Erdoğan, Cumhurbaşkanı bana `Siz bu ödülü almakta çok geç kalmışınız´ dedi. Ben de `Ödülü sizin elinizden almak istediğim için bu kadar bekledim´ diye cevap verdim. ifadelerini kullandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.