Altındağlı gençlere güvenli trafik semineri verildi

07 Kasım 2012 Çarşamba 10:58
Altındağlı gençlere güvenli trafik semineri verildi






ANKARA (CİHAN)- Altındağ Belediyesi Karacaören Gençlik Merkezi üyesi gençler, Ankara İl Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde güvenli trafik konusunda bilgilendirildi.

Dünya Sağlık Örgütü, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü 'Güvenli Trafik Projesi' kapsamında verilen eğitime katılan gençlere; trafikte güvenli yolculuk, güvenli bir trafik ortamının koşulları, arka koltukta emniyet kemerinin önemi, çocukların araç içerisindeki güvenlik kriterleri gibi konularda bilgi verildi. Eğitim videoları ve mobese kameralarına takılan Ankara'daki kaza görüntülerinin izlenmesi ile devam eden seminerin sonunda Emniyet Eğitim Büro Amirliği yetkilileri, katılımcıların sorularını cevapladı. Yoğun katılımın olduğu seminerin ardından Karacaörenli gençlere 'Güvenli Trafik Projesi' çanta, kupa ve not defterleri dağıtıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.