ANATIPDER yöneticilerinden Musa Zorlu'ya hayırlı olsun ziyareti

06 Aralık 2012 Perşembe 16:06
ANATIPDER yöneticilerinden Musa Zorlu'ya hayırlı olsun ziyareti






ÇORUM (CİHAN)- Çorum Anadolu Tıbbiyeler Derneği (ANATIPDER) yöneticileri, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliğinden yöneticilik görevine terfi eden Op. Dr. Musa Zorlu'yu ziyaret ederek, hayırlı olması dileğinde bulundu.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Anadolu Tıbbiyeliler Derneği Başkanı Ethem Zobacı, Zorlu'ya sağlık alanındaki çalışmalarda karşılıklı bilgi alışverişi ve sosyal sorumluluk projelerinde birlikte çalışmalar yapabileceklerini kaydetti. Zobacı ''Bu ziyaretimiz sağlık alanındaki çalışmalarda, karşılıklı bilgi alışverişi ve sosyal sorumluluk projelerinde birlikte yapılan ve yapılacak çalışmalar Musa Bey tarafından da memnuniyetle karşılanmıştır.'' dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.