Ankara Vergi Dairesi'nden, Başkentgaz'a vergi onur ödülü

04 Aralık 2012 Salı 14:50
Ankara Vergi Dairesi'nden, Başkentgaz'a vergi onur ödülü






ANKARA (CİHAN)- Başkent Doğalgaz Genel Müdürlüğü, Ankara´da en çok kurumlar vergisi ödeyen kurumlar arasında 43. sırada yer aldı. Ankara Vergi Dairesi Başkanı Şinasi Candan, Başkent Doğalgaz Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan´ı ziyaret ederek, kendisine 'Vergi Onur Ödülü' takdim etti.

Başkentgaz Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan, göreve geldiği 2010 yılı başından beri, şirketin kaynaklarının verimli kullanılması ve karlı hale gelebilmesi için yoğun çaba ve gayret gösterdiğini belirtti. Kırşan, şunları söyledi: Başkentgaz, 2007 yılında kurularak, doğalgaz hizmetini devraldıktan sonra 2008 ve 2009 yıllarında zarar etmiş, ancak yoğun gayretlerimiz sonucu 2010 yılında 30 milyon, 2011 yılında da 48,7 milyon TL kâr ederek, Ankara kurumlar vergisi sıralamasında 43´üncü, Türkiye kurumlar vergisi sıralamasında da 262´nci sıraya yükselme başarısını yakalamıştır. Başkentgaz olarak, Ankara Vergi Dairesi´ne ödeyeceğimiz kurumlar vergisi tutarı 9,4 milyon TL´dir.

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Şinasi Candan da ziyarette, en fazla kurumlar vergisi ödeyen mükelleflere, ülke ekonomisine yaptıkları katkı nedeniyle 'vergi onur belgesi' takdim ettiklerini belirterek, Bu vesileyle Ankara´ya önemli hizmetler veren Başkentgaz´ın, bu hizmetlerini karlı bir yönetim modeli sergileyerek kurumlar vergisi dalında da gerçekleştirmesi, bizim için mutluluk kaynağı olmuştur. dedi.

Daha sonra Candan, Kırşan´a, üzerinde, Ankara genelinde 2011 yılı kurumlar vergisini en fazla beyan eden mükelleflerimiz arasında 43. sırada yer aldığınızdan dolayı vergi onur ödülü almaya hak kazandınız. Ülkemizin kalkınmasına ve vergiye gönüllü uyuma katkınızdan dolayı teşekkür ederiz. yazan onur ödülünü takdim etti.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.