Ankara'da bombalı saldırı, ölü sayısı 34'e çıktı

Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıda ölü sayısı 34'e, yaralı sayısı ise 125'e çıktı. Yaralılar arasında 17 vatandaşın durumu ise ciddiyetini koruyor

13 Mart 2016 Pazar 22:53
Ankara'da bombalı saldırı, ölü sayısı 34'e çıktı






Ankara'da bombalı saldırı, ölü sayısı 34'e çıktı


Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıda ölü sayısı 34'e, yaralı sayısı ise 125'e çıktı.

Saldırısı sonrası Ankara'da düzenlenen güvenlik zirvesinin ardından açıklama yapan İçişleri Bakanı Efkan Ala saldırıyı düzenleyen örgütü yarın açıklanacağını söyledi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise 34 vatandaşımızın can verdiğini açıkladı.

ALA'NIN KONUŞMASINDAN SATIRBAŞLARI
Seyir halinde patlayıcı yüklü araçla terörist saldırı düzenlendi. Bunu yapanlar hiç bir zaman amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu saldırılar milletin azmini ortadan kaldıramaz. Saldırı sonucu ciddi emarelere ulaşıldı, ciddi bulgular elde edildi. Kesin olarak yapan örgüt sonuçlar tamamen elde edilip soruşturma tamamlanınca açıklanacaktır. Sanırım yarın bu araştırma necticelenir. Bulgular tamamlanınca açıklanacak.
Bu terörist saldırılarla şu an yürüttüğümüz milletin huzuru için demokrasimizin geleceği için ülkemizin geceği için terörle mücadele sekteye uğramayacak, kararlılıkla sürdürülecektir.
Terörle mücadelede kararlılığımız hiç bir zaman bu saldırılarla engellenemeyecektir. Terör bu ülkenin ayağında pranga olmaktan bertaraf edilecektir. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum onlar bizim şehitlerimizdir. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum, yaralı vatandaşlarımıza şifalar diliyorum.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise yaptığı açıklamada hastanelerde 125 yaralı olduğunu belirterek, 19 yaralının durumu ciddi, halen 7 vatandaş ise ameliyatta dedi. Olay yerinde 30, toplam ölü sayısı 34 vatandaş can verdi. 
Son Güncelleme: 13.03.2016 22:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esra kucuk 2016-03-13 23:49:46

ülkece yastayız yüreğimizi yakanların boynu devrilsin soyu kurusun mhp li ümit özdağların dediği gibi bu katillerin lider kadrosu itlaf edilmeli