BALMEK kurslarında 210 kişi meslek sahibi olacak

06 Kasım 2012 Salı 19:05
BALMEK kurslarında 210 kişi meslek sahibi olacak






Balıkesir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BALMEK)'nın yeni dönem açılışı yapıldı. Bu dönemde 210 kursiyerin kayıt yaptırdığı BALMEK'te takı tasarım, minyatür, kırkyama, ev mefruşatı ve çini kursları veriliyor. Ayrıca Devrim Erbil Çağdaş Sanatlar Müzesi'nde resim, Balıkesir Belediyesi Semt Konağı'nda ise kuaförlük ve ahşap boyama kursu var. Kurslar 30 Nisan 2013'te sona erecek ve katılım belgesi verilecek.

BALMEK'in açılışı, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok tarafından yapıldı. Tarihî Zağnos Paşa Camisi karşısında bulunan BALMEK'in yeni dönem açılışına Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç ile birlikte katılan Başkan Ok, kursiyerlerle görüşerek çalışmaları inceledi, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Kursiyerlere müjdeli bir haberi olduğunu da belirten Ok, Önemli çalışmalarımızdan biri olan Karesi AVM artık hizmetinizde. Biz de Karesi AVM'de bulunan iki dükkanı, siz ve sizin gibi vatandaşlarımızın el emeklerini değerlendirebileceği bir yer haline getireceğiz. Burada kadınlarımız, her türlü el emeği ürünlerini sergileyerek satabilecek. Bizim için önemli olan, burada sergilenecek ürünlerin tamamen el emeği olması. BALMEK kurslarına katılmış olma şartı aramadan bu konuda yeteneği olan herkes ürünlerini sergileyebilir. dedi. Balıkesir'de böyle bir çalışmaya htiyaç olduğunu belirten kursiyerler de Başkan Ok'a teşekkür etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.