Batman Sağlık Eğitim Derneği, diş hekimlerini buluşturdu

29 Kasım 2012 Perşembe 14:59
Batman Sağlık Eğitim Derneği, diş hekimlerini buluşturdu






BATMAN (CİHAN)- Batman Sağlık Eğitim Derneği, Diş Hekimleri Haftası nedeniyle diş hekimleri başta olmak üzere sağlık camiası çalışanlarını yemekli toplantıda bir araya getirdi.
Malikane'de düzenlenen toplantıya, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Elif Kılıcıkan, Uganda Türk Hastanesi Kurucu Başhekimi Nejdet Kızılkaya, eczacı, doktor, diş hekimlerinden oluşan yaklaşık 150 kişi katıldı.

Yemek öncesi Uganda Türk Hastanesi Başhekimi Kızılkaya, derneğin faaliyetlerinin yer aldığı bir sunum yaptı. Arkadaşlarla tanışma ve dayanışma ruhu içerisinde Diş Hekimleri Haftası'nı kutlamak için bir araya geldiklerini belirten Batman Sağlık Eğitim Derneği Başkanı Halil Orak ise Batman'da 2010 yılından itibaren gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı.

Batman'da sosyal projelerde var olmaya ve sağlık camiasını bütünleştirmeye yönelik çalışmalar yapmaya gayret ettiklerini belirten Orak, yurt içi ve yurt dışında kısa zamanda büyük işler yaptıklarını söyledi.

Dernek faaliyetleri arasında yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdikleri sağlık taramalarının önemli bir yer aldığına dikkat çeken Orak, ayrıca ihtiyacı olan dar gelirli vatandaşlara maddi ve ayni yardımlarda da bulunduklarını ifade etti.

Güneydoğu Uluslararası Sağlık Federasyonu, Kimse Yok mu Derneği, İstanbul Sağlıkçılar Derneği ve bir çok STK ile büyük ortaklıklar yaptıklarını belirten Orak, Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece daha büyük iller başaracağımıza inanıyorum. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.